Jog a szerződéstől való elálláshoz

Az Ön szolgáltatója és szerződő fele

Lampenwelt GmbH
Seelbüde 13
36110 Schlitz
Németország
Cégbíróság: nyilvántartási sz. HRB 8407

Korlátolt felelősségű társaság, székhely: Schlitz

Ügyvezető igazgatók: Vanessa Stützle, David Doust, Ales Drabek

Adóazonosító szám: DE 815 559 897

WEEE-engedélyszám: DE63952051

Ügyfélszolgálatunk kérdésekkel, panaszokkal és kifogásokkal kapcsolatban áll a rendelkezésére:
https://support.feny24.hu/s/

Telefon: +36 (0) 12455084
E-mail: info@feny24.hu

Feny24.hu


Jelen szerződést 14 napon belül indoklás nélkül felmondhatja. Webáruházunkban azonban hosszabb, 50 napos visszaküldési időszakot kínálunk.

A 50 napos elállási határidő azon a napon kezdődik, amikor Ön vagy egy harmadik fél (a fuvarozótól eltérő személy) az utolsó tételt fizikailag a birtokába veszi.

Kérjük, hogy a felmondási jogát ezen a címen, egyértelmű értesítéssel (pl. postai úton vagy e-mailben) gyakorolja: Lampenwelt GmbH, Seelbüde 13, 36110 Schlitz, nNémetország, tel.:  ..., e-mail: info@feny24. A szerződést más módon is felmondhatja, ha erről egyértelmű értesítést küld. Ha él ezzel a lehetőséggel, indokolatlan késedelem nélkül (pl. e-mailben) visszaigazolást küldünk Önnek a lemondás elfogadásáról. A felmondási határidő betartásához elegendő, ha a határidő lejárta előtt elküldi a felmondási jog gyakorlásáról szóló értesítést.

Ha az áru értéke az Ön által végzett szükségtelen kezelés következtében csökken, jogosultak vagyunk ezt levonni az összeg visszatérítésekor.

A pénzeszközöket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a következő időpontokig visszatérítjük Önnek:

  • (a) a visszaküldött áru kézhezvételétől számított 14 napon belül, vagy
  • (b) 14 nappal azután, hogy Ön az áru visszaküldését igazolja; vagy
  • (c) ha az árut nem szállítják le az Ön általi lemondás kézhezvételétől számított 14 napon belül

Hacsak Ön nem egyezik meg kifejezetten más módban, akkor a visszatérítést azon a módon fogjuk teljesíteni, ahogyan Ön az árut kifizette; a visszatérítés miatt semmi esetben sem számítunk fel Önnek díjat. Nem vagyunk kötelesek visszatéríteni az árut, amíg az árut vissza nem küldte nekünk, vagy amíg Ön nem szolgáltat bizonyítékot a feladásáról.

Az árut indokolatlan késedelem nélkül, de mindenképpen az elállási nyilatkozat elküldésétől számított 14 napon belül el kell küldenie, át kell adnia vagy át kell adnia a kézbesítő szolgáltatónknak. A határidő betartásához elegendő, ha az árut a határidő lejárta előtt elküldi. Hibás vagy az előírt paramétereknek nem megfelelő áru visszaküldése esetén Ön viseli a visszaküldés közvetlen költségeit. Ön csak az áru értékének az áru jellegének, tulajdonságainak és funkciójának meghatározásához szükséges kezelésen túli értékcsökkenéséért vállal felelősséget.

A bővebb tájékoztatást itt talál: visszáru és Általános Szerződési Feltételek

Az áthúzott árak a feny24.hu található korábbi árnak felelnek meg
Minden ár forint(Ft), 27% ÁFA és plusz szállítási költséggel.

© 2023 Lampenwelt GmbH