Csak

-10% 39990 Ft felett | -13% 59990 Ft felett szinte mindenre

Akár 60% | minden kategória

Kapcsolatfelvétel


Miben segíthetünk Önnek?


Kérjük, tekintse meg a GYIK-et, lehet, hogy rögtön megtalálja a választ a kérdésére. Ha további tanácsadásra van szüksége, alább megtalálja elérhetőségeinket.

Gyakran ismételt kérdések


Hogyan küldhetek vissza egy terméket?
 

Egy termék visszaküldéséhez egyszerűen kattintson az alábbi "Visszatérési portál" gombra. A szükséges regisztrációs adatokat a számlán vagy a rendelés visszaigazolásában találja. Ha lehetséges, a terméket eredeti dobozában küldje vissza, jól bélelve papírral vagy eredeti béléssel, hogy elkerülje az utazás közbeni sérüléseket. A visszaküldési jegyet helyezze a csomagolásba. Zárja le a csomagot. Ragassza a csomagra a kinyomtatott visszaküldési címkét, ügyelve arra, hogy az előző küldeményről származó összes címke fedve legyen. Várja meg a futárt, vagy kövesse az e-mailben vagy a portálon található információkat.

A visszaküldési portálra


Magamnak kell fizetnem a visszaküldés költségeit?
 

A termékeket a megrendelés kézhezvételétől számított 50 napon belül díjmentesen visszaküldheti. Ezt indoklás nélkül teheti meg.

Törvényes joga van ahhoz, hogy 14 napon belül meggondolja magát. Mi azonban választása szerint 50 napos meghosszabbított visszaküldési jogot kínálunk, hogy jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. További információ itt érhető el.


Mikor kapom meg a visszatérítést a visszaküldött termékekért?
 
Miután megkaptuk az árut, legfeljebb 14 munkanapot vesz igénybe, amíg a pénz megjelenik azon a számlán, amelyet a vásárláshoz használt.


Mennyi a garancia a termékekre?
 
Minden termékünkre 24 hónap garanciát vállalunk (kérjük, vegye figyelembe, hogy ez csak a magánvásárlókra vonatkozik). A garanciaidő az áru átvételekor kezdődik.


A kiszállítás ingyenes?
 

10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást kínálunk Magyarország területén belül. A 10 000 Ft alatti megrendelésekre 2000 Ft szállítási költség vonatkozik.

További információ a szállítási díjakról itt érhető el: Szállítási információk


Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat űrlap

A kapcsolatfelvételi űrlapunk használatából eredő adatfeldolgozásra Adatvédelmi szabályzat vonatkozik.

Örömmel segítünk

Rendszeres ügyfeleinknek

Hétfőtől péntekig

Munkanapokon
9:00 -13:00
14:00 - 16:30

+36 (0) 12455084

 

Kereskedelmi ügyfelek

Hétfőtől péntekig

Munkanapokon
9:00 -13:00
14:00 - 16:30

+36 (0) 12455084

E-mail: info@feny24.hu