Csak

-10% 39990 Ft felett | -13% 59990 Ft felett szinte mindenre

Akár 60% | +15.000 tételek
Ne maradjon le semmiről!

Regisztráljon most és szerezzen 13% kedvezményt!

Értesüljön elsőként az akciókról, exkluzív kedvezményekről, a legújabb lámpa- és világítási trendekről.

Hírleveleink számos érdekes információt és eseményt tartalmaznak:

InspirációInspiráció
Inspiráció
BeltériBeltéri
Beltéri
KertKert
Kert
MárkákMárkák
Márkák
NagykövetekNagykövetek
Nagykövetek
StílusokStílusok
Stílusok
TrendekTrendek
Trendek
Kedvezmények és akciókKedvezmények és akciók
Kedvezmények és akciók

Hogyan kell csinálni:

Csak adja meg az összes adatát, és kattintson a "Feliratkozás" gombra a fenti vagy a szöveg alatti ablakban. Az Ön e-mail címére egy megerősítő e-mailt küldünk. Ez azt hivatott megakadályozni, hogy valaki más visszaéljen az Ön nevével és e-mail címével, ha Ön helyett az Ön e-mail címét adja meg. A megerősítést követően elküldjük Önnek a kedvezménykódját. A kedvezmény azonnal megérkezik az Ön e-mail címére, de továbbra is kérjük, hogy legyen türelmes, vagy szükség esetén ellenőrizze a kéretlen leveleket.

Kupon feltételek:

A Feny24.hu oldalon vásárlónként egyszer érvényes, és nem vonható össze más kedvezményes ajánlatokkal. Nem váltható be ezen márkák termékeire. A teljes lista itt található. A kedvezménykódot a pénztárnál kell megadni, későbbi igénylés nem vehető figyelembe. A kupon pénzösszegre történő beváltása nem lehetséges. Minimális vásárlási összeg 39 990 Ft. A kód csak a hírlevél kézhezvételétől számított 21 napig érvényes.

Adatvédelmi irányelvek:

Az e-mail cím kivételével valamennyi adat megadása nem kötelező, és kizárólag a hírlevél személyre szabásához használjuk fel. Az Ön adatait szigorúan bizalmasan kezeljük, és nem adjuk át harmadik félnek. Ön kizárólag a Feny24.hu speciális ajánlatait és reklámjait kapja meg; harmadik féltől nem küldünk semmilyen anyagot. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja. A hírlevélről egyetlen kattintással leiratkozhat. A leiratkozási linket minden hírlevélben megtalálja vagy e-mail címen jelezheti.

Az áthúzott árak a feny24.hu található korábbi árnak felelnek meg
Minden ár forint(Ft), 27% ÁFA és plusz szállítási költséggel.

© 2024 Lampenwelt GmbH