Csak

-11% 42990 Ft felett | -14% 66990 Ft felett szinte mindenre

Akár -65% | Függőlámpák • Csillárok • Mennyezeti lámpák

Fizetési módok

Hitelkártya és bankkártya 

Kényelmes és biztonságos fizetés: a fizetés közvetlenül a hitelkártyáról (VISA, MasterCard) történik. Megadja a kártya számát, az érvényessége lejárati dátumát és a biztonsági kódot. Ezeket az adatokat a biztonságos 128 bites SSL titkosítási protokollon keresztül közvetlenül a BS PAYONE GmbH fizetési vállalathoz továbbítjuk. 

Fizetőkártyák esetében javasolt a biztonságos hitelesítési módszer (Verified by VISA, MasterCard Secure Card), amely egy személyes biztonsági kódot használ a fizető fél és a bank közötti kommunikáció ellenőrzésére. 

A vásárlás összege a rendelés kézhezvételekor kerül zárolásra a hitelkártyán. Az összeget az áruk elküldése után számlázzuk ki.

(Ha problémája van a hitelkártyájával, kérjük, bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.)

Ez a fizetési mód egyszerű, gyors és természetesen teljesen ingyenes. 

 

Fizetés banki átutalással

 

Csak adja meg a kosárban az átutalás opciót. A fizetés elküldésére vonatkozó pontos utasításokat a visszaigazoló e-mailben küldjük el Önnek. Amint a fizetés néhány napon belül megérkezik a számlánkra, bankjától függően 2-4 nap, azonnal megkezdjük a megrendelés feldolgozását. A termékeket 14 napig tartjuk fenn az Ön számára. Ha a befizetése 14 napon belül nem érkezik meg a számlára, a megrendelés automatikusan törlődik a rendszerünkben.

 

Utánvétes fizetés

 

A megrendelés kifizetése, beleértve a szállítási költségeket és egyéb díjakat, a futártól történő átvételkor fizetendő. Lehetőség van készpénzben történő fizetésre. Az utánvét díja 490 Ft.

Ha az utánvételt választja, az így kifizethető maximális összeg 500 000 Ft.

A 120x75 cm-nél nagyobb csomagok sajnos nem küldhetők utánvéttel. Ebben az esetben az ügyfélszolgálat felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

Paypal/Paypal Express

A PayPal segítségével történő fizetés egyszerű, gyors és biztonságos. A rendelés leadásakor válassza a PayPal fizetési módot, jelentkezzen be az e-mail-címével és jelszavával a PayPal-fiókjába, majd erősítse meg a fizetést.

Ha a PayPal Express szolgáltatást választja, akkor a PayPal bejelentkezési oldalára kerül átirányításra közvetlenül a kosár oldaláról. Kérjük, hogy a cím ellenőrzésére fordítson nagy figyelmet, mielőtt tovább haladna. Ezt követően a rendelés visszaigazoló oldalán ellenőrizheti és megerősítheti a rendelését. A PayPal-tól azonnal megkapjuk a fizetési visszaigazolást, és máris hozzáfoghatunk a rendelése feldolgozásához.

Még nincs PayPal-fiókja? Néhány kattintással regisztrálhat bankszámlát a PayPalnál. Weboldalunkon a PayPal-on keresztüli fizetés mindig ingyenes. 

 

Apple Pay

Elfogadjuk az Apple Payt - egy biztonságos és kényelmes mobilfizetési megoldást, amely az Apple-felhasználók számára egyszerűsített és zökkenőmentes vásárlási élményt nyújt.

Miután hitel- vagy betéti kártyát adtál hozzá a Wallet alkalmazáshoz, elkezdheted használni ezt a fizetési módot az Apple Payt elfogadó online áruházakban. 

A Světla24.cz oldalon az Apple Pay használatával történő tranzakció lebonyolításához egyszerűen válassza az Apple Pay-t fizetési módként a pénztárnál, majd a rendelés visszaigazoló oldalán az Apple Pay gombra kattintva fejezze be a rendelést. Ezután a rendszer felkéri, hogy adja meg a jelszót vagy használja a Face ID-t a tranzakció engedélyezéséhez, anélkül, hogy újra meg kellene adnia a kártyaadatait.

 

Nem találta meg a választ?

Lépjen velünk kapcsolatba.

Hogyan küldhetem vissza a terméket, vagy hogyan távolíthatom el azt a rendelésemből?

Sérült terméket kapott? Vegye igénybe a visszáru és termékpanasz portálunkat, hogy a lehető leggyorsabban megoldhassuk a kérését. 

Több kérdés és válasz

Az áthúzott árak a feny24.hu található korábbi árnak felelnek meg
Minden ár forint(Ft), 27% ÁFA és plusz szállítási költséggel.

© 2024 Lampenwelt GmbH