Deckenleuchten Messestand
A JÓ MEGVILÁGÍTÁS A SIKERES VÁSÁRI STAND KULCSA

Kiállítási világítás

A helyesen használt fényforrások figyelmet keltenek a standon és a márkán, és előnyösen mutatják be a bemutatott termékeket. A minőségi kiállítási standvilágítással történő igényes színpadra állítás célja, hogy a vásárlókat maradásra és kapcsolatfelvételre ösztönözze - és optimalizálja az értékesítést. Ennek elérése érdekében világítástervezőink a termékvilágítás és az általános világítás kifinomult koncepcióját alkalmazzák az optimális megjelenés érdekében.

Mi az akcentusvilágítás?

Az akcentusvilágítást úgy határozzuk meg, mint a lámpatestek egyes tárgyakhoz való igazítását. A környezeti világításnál lényegesen nagyobb fényáram és magas CRI-érték segítségével erős kontrasztokat hozunk létre, kemény árnyékokat produkálunk, és így a tárgyakat háromdimenziósan, gazdag, hamisítatlan és erőteljes színekkel modellezzük.

Mire van szüksége a kiállítási stand megvilágításához?

Vasúti rendszerek

A sínrendszerek rugalmasságukban verhetetlenek.

A telepítést követően minden lámpatest pontosan a kiállítási stand helyzetéhez igazítható, minden további szerelési munka nélkül.

A 3 fázisú sín a legrugalmasabb lehetőség a WiFi nélküli területvezérlés és az "intelligens megoldások" tekintetében is, és egyetlen rendszerrel különböző világítási forgatókönyveket hoz létre.

Schienensystem silber
Messestrahler schwarz

Kiállítás reflektorfényben

A kiállítási reflektorok a kiállítási standok világításának egyik alapját képezik. Ezeket vagy a sínre, vagy a tartógerendákra szerelik. Energiahatékony, homogén és erős fényt biztosítanak a LED-es reflektorok, amelyek egyre inkább kiszorítják a piacról a többi világítástechnológiát.

LED kültéri reflektor

A LED-es kültéri reflektorok ideális megoldást jelentenek az akcentusvilágításhoz, valamint a falak és tárgyak megvilágításához. A termékek mennyezetre, falra vagy padlóra szerelhetők, ezért sokoldalúan felhasználhatók. A színváltásoknak köszönhetően (a használt terméktől függően) egyedi világítási forgatókönyvek hozhatók létre, és a cég színeinek felhasználásával a vállalat arculata is testre szabható.

LED-Außenstrahler
Vitrinenbeleuchtung silber

Vitrines világítás

A különleges tárgyak hatásosan kerülnek bemutatásra a kiállítási vitrinekben, például egy új elektronikai csúcspont, egy ékszer vagy egy életmód-kiegészítő. A világítás segít abban, hogy a bemutatótárgy fokozott figyelmet kapjon.

Kijelző megvilágítása

Rugalmasságuknak és egyszerű felszerelhetőségüknek köszönhetően a display lámpák népszerű világítási megoldást jelentenek a kiállítási standok megvilágítására. A rúd végén csavaros rögzítővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a gyors és biztonságos rögzítést a kiállítási stand falához.

Displayleuchten schwarz
Pendelleuchten silber

Függőlámpák

A függőlámpák kiemelik az egyes zónákat, például a központi bemutatóasztalt, a recepciót vagy a tárgyalóhelyiségeket. A függesztett lámpatestek függesztésüknek köszönhetően figyelemfelkeltőbbek, és így minimalista vagy dizájnorientált kiemelésekkel lazítják a kiállítási stand általános megjelenését.

Világító bútorok

A megvilágított bútorok a vásárvilágítás egyre népszerűbb változata. Előnyük egyrészt az, hogy a világítás és a bútorzat okos módon kombinálható, és így nem pazarolnak helyet, különösen, ha a kiállítási standok négyzetmétereinek drága árucikkéről van szó. Másrészt ezek a tárgyak újrafelhasználhatóak és logisztikailag könnyen szállíthatóak. Ezenkívül a megvilágított bútorok vonzzák a vásárlátogatók és így a potenciális vásárlók figyelmét.

Leuchtende Möbel weiß
Legnépszerűbb kategóriáink

Világítótestek kiállítási standok megvilágításához

A jó fényhez szakmai tanácsadásra van szükség

Kapcsolat űrlap

A kapcsolatfelvételi űrlapunk használatából eredő adatfeldolgozásra Adatvédelmi szabályzat vonatkozik.